En tillbyggnad på villan

Hemma i villan i Kristianstad sjuder det av liv sedan vi fått barn. Innan barnet föddes gjorde vi en tillbyggnad och till detta jobb anlitade vi en byggfirma i Kristianstad. Vi var mycket nöjda med det arbete de utförde, deras pris var inte högt och deras kundservice utmärkt.

Villan har nu ett nytt rum för barnet samt ett extra badrum och en speciell plats att leka på. Vi har också låtit göra en utbyggnad av köket så att det är lättare att laga mat till vår växande familj. Allt detta gjordes snabbt och professionellt av denna byggfirma.

Vi trivs så bra i vårt hem. Det är fantastiskt hur mycket mer utrymme vi har nu! Villan är snygg och det har gjort livet hemma så mycket bättre. Vi skulle definitivt rekommendera denna byggfirma om du vill renovera eller bygga ut ditt hus – eller om det är någon renovering du behöver göra. Det finns såklart många företag som erbjuder hjälp inom det här området, men inte alla är att lita på. Vi är helt nöjda med det arbete som detta byggföretag utförde åt oss!

Det är viktigt att välja en välrenommerad entreprenör om du vill att din renovering eller tillbyggnad ska göras på ett säkert och professionellt sätt. Vi är mycket nöjda med de tjänster som vi fick av vår valda byggfirma i Kristianstad och skulle inte tveka att rekommendera dem till någon annan som vill få sitt hem uppgraderat. De gav oss definitivt en utmärkt service till ett rimligt pris utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi kunde inte vara lyckligare när vi bor i vår nyutbyggda villa! Det har gett oss så mycket mer utrymme att röra oss och gör livet hemma mycket enklare och trevligare. Vi rekommenderar starkt att använda samma byggföretag om du någonsin behöver renoveringar eller utbyggnader!