Ett nytt rum till familjen

Tjenare bloggen! Som ni alla vet så väntar vi på ytterligare ett tillskott i familjen och det är inte många veckor kvar nu innan vi blir fyra stycken istället för tre. Häromdagen så insåg jag att vi inte har något rum för ett till barn, vilket naturligtvis inte fungerar. Men det finns en lösning på de flesta problemen och den här gången var det bygg. En liten utbyggnation är precis vad vi behöver för att få ett extra rum till ett av barnen. De hade kunnat dela rum, nu i sån här tidig ålder så hade det inte varit några problem. Fast jag vet precis hur det hade blivit sen när de hade kommit upp i åldrarna, då hade det varit väldigt jobbigt att dela rum med sitt syskon och förmodligen hade det varit bråk varje dag. Så var det åtminstone under min uppväxt, jag delade rum med min lillebror och det var nästan så jag slet av mig håret ibland. Vi är ganska lika förutom på det planet där jag är betydligt mer ordningsam av mig och har håll på mina grejer. Att dela rum med någon vars saker ligger huller om buller är inte kul det ska ni veta. Den situationen vill jag inte sätta mina barn i kan jag lova, utan vi börjar med två rum direkt. Ett företag inom bygg kan göra allt av arbetet och det kommer antagligen inte ta mer än någon vecka tror jag. Eller jag vet faktiskt inte, jag har aldrig anställt någon byggfirma utan de mesta som har renoverats här i huset har jag gjort på egen hand. Jag har ändå hyfsade kunskaper inom bygg och kan utföra en del saker själv, men när det kommer till att bygga ett nytt rum så känner jag mig lite begränsad. Ha en fin helg!