Golvläggare från Skara lägger heltäckningsmatta i vårt sovrum

Hej på er fina följare

Det senaste projektet där hemma är att vi just nu håller på att göra om i vårat sovrum, tanken är att det ska bli mycket mysigare än vad det är nu. Så det första som händer är att vi rivit ut den gamla fula garderoben och ska ha hjälp av en golvläggare att lägga in en fin ljus heltäckningsmatta. Det ska bli så skönt att när man kliver ur sängen på morgonen att inte behöva frysa om fötterna. Vi har hittat en firma i Skara som verkar ha duktiga golvläggare så de ska hjälpa oss nu i denna veckan.

Precis bredvid sovrummet ligger ett förråd eller en klädkammare så vi ska bygga igen dörren utifrån och öppna upp väggen in dit så att det blir en stor garderob av det. På det sättet får vi både större och finare garderob men också större sovrum. Mycket kan vi göra själva, men ska man hantera en så stor heltäckningsmatta och få det bra så tänkte vi att det var bättre att anlita en professionell golvläggare. Jag ser fram emot att få iordning i sovrummet, det bli både ljusare och mer hemtrevligt. Och min vision är att det ska kännas lite mer exklusivt och härligt liksom.

Jag har hittat en fin spegel med så fin ram som ska sitta på väggen och det blir helt säkert lite annan ny inredning också när de stora bitarna står klart. Då går jag loss med mys och fluff vilket är något av det bästa jag vet. Jag har en väldigt tydlig bild i huvudet hur jag vill att det ska bli så det ska bli spännande att se sen hur resultatet blir. Nu ska jag försöka jobba vidare en stund och inte vandra iväg i tankarna för mycket fast att det ju är så lätt hänt när man har ett roligt projekt som man kanske hellre hade sysselsatt sig med. Ha en underbar dag!