Klinker från Norrköping i familjens nya hall

Hej på er alla goa och glada

Idag ser jag extra mycket fram emot att komma hem efter jobbet för vi har haft hantverkare från Norrköping hemma som lagt ny klinker i våran hall. De skickade ett meddelande förut att de hann klart idag så jag är så spänd av förväntan. Vi har haft ett så tråkigt och slitet golv i hallen men nu får vi mörkt snyggt klinker. Det blir lättare att hålla rent, mer slittåligt och så klart så mycket snyggare.

I helgen ska vi måla om hallmöblerna så att de får sig ett lyft också. Vi tycker om att blanda gammalt och nytt så nu när golvet blir mörkt ska vi måla om furumöblerna så att de blir vita istället. Vi hade lite beslutsproblem först när vi skulle välja klinker för att det finns så mycket fint att välja på, vi var i ett par olika butiker i Norrköping med kakel och klinker och vi fick låna med oss prover på klinker. Sen stod vi där hemma och velade fram och tillbaka, men så sov vi på saken och när vi vaknade så visste jag vilket jag ville ha. Som tur var kände min sambo samma sak så när vi väl bestämde oss kändes det helt rätt och jag är helt säker på att det blir toppen.

?Eftersom de blev färdiga idag så kan vi inte gå på det förens imorgon utan vi får gå in genom källaringången så länge, men man kommer i alla fall kunna se resultatet. Det bästa när man gjort om oavsett om man målat om eller skaffat nya möbler eller vad man gjort så är det roligaste när man får ställa iordning med möbler och inredning. Det lär väl bli på söndag som jag får göra det när både golv och möbler är torrt. Ha nu en underbar dag och helg!