Min son vill hyra hoppborgar

Tjenare bloggen! Det är fredag, solen skiner över Nacka och helgen är precis runt hörnet. Jag kan knappast se att det kan bli mycket bättre. Min son och jag hade faktiskt ett väldigt intressant samtal häromdagen som jag nu tänkte dela med mig av. Han fyller år om några veckor och jag frågade vad han ville göra på sitt kalas, svaret blev hoppborgar. Grabben fyller sju år så jag hade egentligen inte förväntat mig något utförligt svar men att han tyckte vi ska hyra hoppborgar och bjuda in hela släkten, det hade jag verkligen inte förväntat mig. Jag blev lite förstummad kan man säga och visste inte riktigt vad jag skulle svara på det. Är det ens möjligt att hyra hoppborgar i Nacka var min första tanke, men det mesta går att hyra nuförtiden verkar det som och ska jag vara ärlig så är tanken av hoppborgar i trädgården lite lockande. Jag kan inte komma ihåg senaste gången som jag befann mig i en hoppborg, men att det vore kul tvivlar jag inte en sekund på. Det är så härligt att barnen har en helt annan fantasi än vad vi vuxna har, hade någon frågat mig idag vad jag ville göra på min födelsedag så hade svaret antagligen varit en god middag eller något sådant vardagligt. Jag undrar lite hur länge han har funderat på den här idén och varifrån den kommer, men en bra idé är det absolut. Dock så behöver jag nog kolla med frugan innan det fattas några beslut, sen tror jag inte att vi kommer hyra flera hoppborgar men en skulle jag faktiskt kunna tänka mig att gå med på. Nu tycker jag att vi rundar av här och njuter lite av fredagen. Ta hand om er och så får vi se om det blir några hoppborgar på tomten här.