Present till mors dag

Tjenare bloggen! Jag tänkte minsann hinna med ett inlägg innan vi går på helg och den här gången så har jag ett riktigt bra tips inför mors dag som ni alla vet är på söndag. För mig är valet av present en självklarhet redan och jag tror nog att det finns några av er läsare som också kommer ge samma typ av gåva. Det jag pratar om är så klart massage, en skön och avslappnande behandling för kropp och sinne. Jag har faktiskt aldrig tidigare gett bort massage även fast jag vet att min mamma burkar gå på behandling en del. Just presenter till mors dag skiljer sig lite extra från exempelvis julklappar eller födelsedagspresenter, man frågar inte riktigt vad ens mamma önskar sig i mors dag present utan här får man mer freestyla. Därför skriver jag till er som inte riktigt vet vad ni vill ge er mamma i present. Massage är mitt absolut bästa råd och det är en present som är väldigt individuellt riktad till sin mor. Vill man inte ge bort en massagebehandling så har jag några andra bra tips på vad man kan göra. Bjud över henne på middag eller ta med henne ut på restaurang, det viktigaste är att visa sin uppskattning. Jag kommer givetvis besöka min mamma på söndag och laga en god middag till henne, det blir en hel dag ute på Lidingö. Att bara finnas där tror jag gör väldigt mycket, våra mödrar har funnits där för oss en hel uppväxt och det minsta vi kan göra är att finnas där för dom en dag om året. Nu tycker jag att vi alla har förtjänat en skön helg och det är nästan så att jag ska ta en sväng ut i till skärgården idag, vädret är kalasbra och jag har redan slutat jobbet.