Rengöringsmedel i Gävle för våran idrottsfamilj

Hejsan på er fina följare

Här i Gävle skiner solen och jag sitter och kollar efter rengöringsmedel. Ja du läste rätt, rengöringsmedel. Våran familj är helt sporttokiga och det innebär dels att det bir väldigt mycket tvätt, men också att jag insett att vanliga tvättmedel och rengöringsmedel inte fungerar för att göra kläderna riktigt rena och fräscha. Så nu sitter jag och letar efter något märke som är speciellt för att fungera för sådant syfte. Jag har nu hittat en webbutik som erbjuder olika slags rengöringsmedel och tvättmedel som är särskilt anpassade för sådana kläder och det känns som en god idé att testa. Man vill ju inte behöva slänga träningskläderna efter att man använt de bara några gånger.

Förutom att roa mig med att sitta och söka efter det så sitter jag också och drömmer om en ny och bättre tvättstuga för oj vad det hade underlättat med mer utrymme och förvaring. Ny tvättmaskin och torkskåp samt bänkar som man kan stå och vika vid. Korgar att sortera i och plats att hänga tvätt. Det finns en tanke om att göra om här hemma men jag känner ett allt större behov av att faktiskt göra handling av de där planerna. Speciellt nu när vi har tre barn som idrottar och både jag och min man också är aktiva, det blir liksom övermäktigt med tvätt! Och när man dessutom har dåligt med plats och inte särskilt strukturerat tvättutrymme så blir frustrationen onödigt stor.

?Jag ska ta fram några förslag med bilder så att det blir mer visuellt och då blir det lättare att motivera att vi ska lägga pengar på att göra om tvättstugan. Annars kan man ju lätt hitta saker som känns roligare att lägga pengar på, men det här känns verkligen nödvändigt nu. Ha en fin dag kära ni! Kram